BLOGGER TEMPLATES AND Friendster Layouts »

Wednesday, 23 March 2011

apa salahku dengan dia??

                                   Assalamualaikum..



   ya Allah..ap lar salahku ngn dia ek??
   asal dia tengking2 aku td..
   apakah dia dah benci ngn aku..
   n law dia benci apa salahku yaAllah...

   td masa rehat menengah atas..
   bud0p laki n dia da turun rehat awl2..
   aku n eyma trun lmbt coz ad hal ckit..
   masa aku kt tangga..ak tlanggar dia n
   dia pon tngking aku..
   korang nak taw dia ckp ape??
   dia ckp "guano demo tepuh kawe??adow ute gpoe ngn kawe??(bhsa kelate la plop)
   haha.. aku msa 2 mmg bad mood gler laa..ak pom mrh gk kt dia..haha..
   sama2 kena marah..kuakuakua..

   yaAllah..
   aku masa 2 mmg tkjut giler laa coz slama ney dia xpnh pon cm2..
   even masa kaple pon mmg dia x mcm 2..
   dia ngh ad mslah kew ngn gf dy or dia mmg ngh stress or frash time 2??
   if dia ada mslah sklipon jgn laa lpas kat aku.
   adoiiihaiii..=)

0 comments: